Rafael Catalá Ensemble - Musica Perennis Iuventutis 2016

11.04.2016 20:30

Celoročný hudobný benefičný festival MUSICA PERENNIS IUVENTUTIS 2016 vás pozýva na koncert Rafael Catalá Ensemble s programom Nomádi. ( https://bit.ly/1ovkd1u ) 

Divadelná sála, ZŠ Alberta Molnára, Senec 
27.2.2016, 19:30

Obsadenie:
Rafael Catala
Jeho koncerty vo svetových koncertných centrách v Európe, Japonsku, Blízkom Východe, Mexiku a USA (Tokyo Opera Concert Hall, Musikverein Vienna, St. John's Smith Square in London), a jeho ocenené CD pre Sony Classical, robia z neho vyhladávaného hudobníka.
Ako skladatel dáva poslucháčom a kritikom novú perspektívu a predstavuje nové tváre jazzu a klasickej hudby ktorá sa stretáva s velkým aplauzom. 
Niekoľko jeho skladieb a aranžmánov malo premiéru v mnohých Europskych štátoch, v USA a v Japonsku. Taktiež jeho práce publikovali významné vydavateľstvá ako Doblinger (Viedeň), VNM (Berlín), and Clivis (Barcelona).
www.rafael-catala.com
www.elduende-productions.com

Jan Krigovsky
Pôsobí ako člen orchestrov ale aj ako sólo hráč so známymi dirigentami ako Claudio Abbado, Jordi Savall, René Jacobs, and Sigiswald Kuijken.
Na svojom konte má niekoľko nahrávok pre rádio a televíziu vo viacerých európskych krajinách. 
Hosťujúci člen na festivaloch Pražská Jaro, Salzburger Festspiele, Festspielwochen v Mníchove, taktiež mnohé účinkovania na festivaloch starej hudby. 
https://bit.ly/1QkdwX1 )

Hrvoje Rupčić
Popredný Chorvátsky perkusionista, 7 krát víťazom prestížneho ocenennia “Instrumentalist of the Year” udelovanou členmi Chorvátskej muzikantskej únie, líder v zoskupení Cubismo, ktoré nahrávalo s hviezdami z hudobnej skupiny Buena Vista Social Club. V jeho kariére taktiež účinkoval a nahrával s veľa jazz legendami ako Clark Terry, Bob Mover, Toots Thielemans, Randy Bracker, Bob Mintzer, The Yellowjackets ale aj mnoho dalšími. Na svojom konte má viac než 150 vydaných nosičov v rozličných hudobných žánroch. 
Často pozývaný účinkovať ako sólista s orchestrami Zagreb Philharmonic Orchestra, The Croatian RTV Big Band a mnoho inými. 
https://bit.ly/VC6ac7 )

Benefičné vstupné je 5€.